Regisztrációs feltételek

A Fórum felhasználási feltételeivel elfogadja, hogy nem tesz közzé olyan anyagot, amely hamis, rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait sértő, felnőtt anyag , vagy más módon megsérti a nemzetközi vagy a magyar törvényeket. Elfogadja azt is, hogy nem küld semmilyen jogvédett anyagot, hacsak nem a szerzői jogok tulajdonosa, vagy nem kapott írásos beleegyezést a tulajdonostól a jogvédett anyagok közzétételére. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramisjáték, és kérelmek szintén tiltottak a Fórumon.

Tartsa szemelőtt, hogy lehetetlen a hozzászólások valódiságát ellenőrizni. Nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és mint ilyen, nem vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk a pontosságát, teljességét, vagy hasznosságát semmilyen információnak. A hozzászólás a szerző véleményét fejezi ki, és nem feltétlenül a Fórum, a moderátorok, vagy a Fórum tulajdonosáét. Bárki, aki úgy érzi, hogy egy üzenet kifogásolható, értesítse a rendszergazdát vagy moderátort azonnal. A személyzet és a Fórum tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására, ésszerű időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, az eltávolítás nem azonnal valósul meg. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag a hozzászóló fórumozó a felelős a hozzászólása tartalmáért. Továbbá elfogadja, hogy károkozás esetén kártalanítja a Fórum üzemeltetőjét, a Fórumhoz kapcsolódó weboldalakat, és a személyzetet. A Fórum tulajdonosa továbbá fenntartja a jogot, hogy felszólítsa a hozzászólót személyazonosságának igazolására (vagy bármely más, kapcsolódó információt gyűjtsön róla) abban az esetben, ha panasztétel ézkezik, vagy bármilyen jogi lépést kívánó helyzetet okoz a Fórum használata közben.

Regisztráláskor adja meg a felhasználónevét. Azt tanácsoljuk, hogy válasszon személyére illő nevet. Ezután a felhasználói fiók hamarosan regisztrálva lesz, a jelszót soha másik személynek nem adjuk ki - az adminisztrátort kivéve, a védelem és az érvényesség miatt. Azt is tudomásul veszi, hogy SOHA nem használja más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót adjon a fiókhoz, hogy elkerülje az azonosító ellopását.

Miután regisztrált és bejelentkezett a Fórumra, töltse ki a részletes profilt. Az Ön felelőssége, hogy egyértelmű és pontos információkat adjon meg. Minden olyan információt, amit a Fórum tulajdonosa vagy személyzet pontatlannak vagy vulgárisnak ítél meg, előzetes bejelentés nélkül törli és a megfelelő szankciókat alkalmazhatja.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden egyes hozzászólással az IP-cím is mentésre kerül, arra az esetre, ha ki kell tiltani a Fórumról, vagy az internetes kapcsolatot szükséges megszakítani. Ez csak a feltételek megsértésével léphet életbe.

Szintén fontos megjegyezni, hogy a szoftver egy sütit, egy szöveges fájlt helyez el az Ön számítógépén, amelyek információk - mint például a felhasználónév és jelszó - a böngésző gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy biztosítsa a ki-bejelentkezéseket. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek.  A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépére.

Ez a weboldal a MerciDesign.hu tervezésében és kivitelezésében jött létre.
Célja a pancreatitis-es betegek számára készült könyv nyomtatott, kézzel fogható formában való kiadásának, továbbá újabb, a gyógyulással, életvitel megkönnyítésével kapcsolatos kiadványok hátterének biztosítása.