A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tünetek
<p><br></p>
Válaszol
Szeretném mindenkinek ajánlani LUCY HERZIG videóit a YouTube-on, különböző magas frekvenciákkal gyógyít stresszt, alvásproblémákat, depressziót, túlsúlyt, fájdalmakat, látást, hajhullást, beindítja az öngyógyítást, kezel betegségeket, kezeli akár az arcot, fiatalít, motivációt és energiát ad, jó kedvet. Liver, Gallbladder and Pancreas Healing! ~ Blood Cleanse + Detox Frequencies ~ Gentle Rain Sounds
379K views2 years ago   KIMONDOTTAN HASNYÁLMIRGYRE, májra, epehólyagra való
[Kép: AKedOLTyZrSRp8LqPT7NvYkD6h6oHOfU6O57FZwW...ffff-no-rj]
Vannak lelki problémákra is videói: szerelemre, boldogságra, pénzre- bőségre, jó munkahelyre, ezeket is próbáltam, és nagyon hatásosak.
Nem kell aktívan nézni őket, csak elindítani, hogy halljuk, és a szobában maradni, háttérnek tökéletes munka vagy pihenés mellett. Én meditációt szoktam még alá játszani - 

Booster videói - Lucy Herzig booster - pedig minden folyamatot felerősítenek, amit beprogramozol.

Én úgy használom, hogy mondjuk öngyógyítás -self-healing, ami kb. 12 perc, utána egy booster, 10 p. -  ezeket váltogatom, majd mondjuk boldogság, utána megint booster. Közben dolgozom és pakolok otthon. 

Akinek kérdésre van, szívesen adok tanácsot! A dolgok lelki okát oldja, és azonnal nagy megkönnyebbülést hoz.
Érezni az pozitív energiát kiáradni, nézzétek meg a megtekintések számát! 

Aki nyitott lelki gyógyításra és szeretne többet megtudni, annak ajánlom a Rapid Transformational Therapy-t Marisa Peerrel, ami a betegségek alap okát oldja egy laza beszélgetésben, 35 éve létezik, és egyetlen kezelést jelent online.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég
Expand chat